Satış Mağazamız Cari İşlemler Aidat İşlemleri
ANKET
ÜYE BİLGİ GÜNCELLEME
DİLEK / ŞİKAYET
DERNEK TARİHÇESİ
DERNEK TÜZÜĞÜMÜZ
ŞUBELERİMİZ
ÜYELİK KOŞULLARI
TAVSİYE EDİLEN AT SAHİBİ - SEYİS İŞ SÖZLEŞMESİ TASLAĞI
İKTİSADİ İŞLETMEMİZ
GÜNCEL HABERLER
DUYURULAR
ATÇININ SESİ
AT SAHİPLİĞİ BELGESİ
AT SAHİPLİĞİ VİZESİ
YÖNETMELİKLER
TAY SATIŞLARIMIZ
SEYİS MAAŞLARI
SİGORTA PRİMİ ÖDEME KURALLARI
YASAKLI MADDELER

Güncel Haberler

Diyarbakır Hipodromu’nda gece yarışları başladı

Türkiye’nin gece yarışları düzenlenen 7. hipodromu Diyarbakır Hipodromu oldu. Tümü gece olmak üzere 25 yarış gününden oluşacak yeni sezon, 1 Eylül Çarşamba akşamı yapılan coşkulu açılış töreniyle başladı.



Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı açılış konuşmasını yaptı.

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili ve eski Tarım ve Orman Bakanı Mehmet Mehdi Eker bir konuşma gerçekleştirdi.

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu konuşma yaptı.

Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Özbelge’de bir konuşma gerçekleştirdi.

Diyarbakır yarış sezonunun ilk koşusunu Tekinalpim kazandı.

25 yarış gününü kapsayacak Diyarbakır Sonbahar - Kış Yarış sezonunun ilk koşusunu Selçuk Yontürk’ün sahibi olduğu, Mahir Tekinalp tarafından yetiştirilen Tekinalpim (Berksoy - Şenbahar / Caş) jokeyi Mehmet Ali Aktürk ile kazandı.

Koşu sonrası padok alanında yapılan törende, Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Genel Sekreteri Fatih Çiftçi koşuyu kazanan atın sahibi adına Şafak Yontürk’e plaket verdi.

Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik jokey Mehmet Ali Aktürk’e kamçı takdim etti.

Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Muhasip Üyesi Harika Nisa Ünlü safkanın antrenörü Muhammed Karalı’ya kronometre takdim etti.

Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Diyarbakır Şubesi Başkanı Cehdi Advan’ da kazanan atın blanketini taktı.

Ödül törenine Yüksek Komiserler Kurulu Genel Koordinatörü Murat Birol Kayim ve YKK Danışmanı Mustafa Özdemir, Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Sıddık Kaya, Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Şanlıurfa Şubesi Başkanı Yakup Elğaç ve  Şanlıurfa Şubesi Genel Sekreteri Abdulkadir Şıtıl ile davetliler de katıldı.

 


Data1Tüm hakları saklıdır TYAYSD © 2019