Satış Mağazamız Cari İşlemler Aidat İşlemleri
ANKET
ÜYE BİLGİ GÜNCELLEME
DİLEK / ŞİKAYET
DERNEK TARİHÇESİ
DERNEK TÜZÜĞÜMÜZ
ŞUBELERİMİZ
ÜYELİK KOŞULLARI
TAVSİYE EDİLEN AT SAHİBİ - SEYİS İŞ SÖZLEŞMESİ TASLAĞI
İKTİSADİ İŞLETMEMİZ
GÜNCEL HABERLER
DUYURULAR
ATÇININ SESİ
AT SAHİPLİĞİ BELGESİ
AT SAHİPLİĞİ VİZESİ
YÖNETMELİKLER
TAY SATIŞLARIMIZ
SEYİS MAAŞLARI
SİGORTA PRİMİ ÖDEME KURALLARI
YASAKLI MADDELER

Güncel Haberler

Temsilcimiz PERİ LİNA’nın da start aldığı G2 Balanchine’i MAGIC LILY kazandı.

17 Aralık 2019 günü Good Curry ile birlikte Dubai’ye uçan temsilcilerimizden PERİ LİNA (Falco – Efisia / Efisio) 2020 World Cup Karnavalı kapsamındaki ikinci yarışı olan ve geçtiğimiz yıl üçüncülükle tamamladığı G2 Balanchine için 13 Şubat Perşembe günü piste çıktı.

1800 metre çim pistteki koşuyu Godolphin Ekürisi’nin sahibi olduğu, Charlie Appleby’nin antrenesindeki MAGIC LILY (New Approach - Dancing Rain / Danehill Dancer) William Buick ile kazanırken, jokeyi Selim Kaya ile start alan temsilcimiz Peri Lina ise dereceye giremedi.

Koşu sonrası Birleşik Arap Emirlikleri Yarışçılık Otoritesi (ERA) yaptığı açıklamada, temsilcimiz Peri Lina’nın koşu sonrası gerçekleştirilen veteriner kontrollerinde kanama sorunu yaşadığı belirtildi.

Fedai Kahraman’ın sahibi olduğu, G1 Kısrak (2018), G1 Harem (2018-2019) ve G1 Karadeniz Koşuları (2018) galibi 5 yaşındaki Peri Lina, daha önce karnaval kapsamında 16 Ocak günü katıldığı G2 Cape Verdi’de jokey Selim Kaya idaresinde dördüncülük elde etmişti.

G2 Balanchine’i kazanan Magic Lily için koşunun bitiriş derecesi 1.47.65 olurken, 5 yaşındaki kısrak bu galibiyetle birlikte 6. startında üst üste 2., toplamda ise 3. birinciliğine ulaştı.

Son startında G2 Cape Verdi’de bugünkü gibi Nisreen’in önünde galibiyete ulaşan İngiltere ve Almanya Kısrak Koşusu galibi Dancing Rain’in New Approach’tan olan kızı için bir sonraki muhtemel yarışın Super Saturday kapsamında gerçekleştirilecek olan G1 Jebel Hatta olması bekleniyor.   

 


Data1Tüm hakları saklıdır TYAYSD © 2019