Satış Mağazamız Cari İşlemler Aidat İşlemleri
ANKET
ÜYE BİLGİ GÜNCELLEME
DİLEK / ŞİKAYET
DERNEK TARİHÇESİ
DERNEK TÜZÜĞÜMÜZ
ŞUBELERİMİZ
ÜYELİK KOŞULLARI
TAVSİYE EDİLEN AT SAHİBİ - SEYİS İŞ SÖZLEŞMESİ TASLAĞI
İKTİSADİ İŞLETMEMİZ
GÜNCEL HABERLER
DUYURULAR
ATÇININ SESİ
AT SAHİPLİĞİ BELGESİ
AT SAHİPLİĞİ VİZESİ
YÖNETMELİKLER
TAY SATIŞLARIMIZ
SEYİS MAAŞLARI
SİGORTA PRİMİ ÖDEME KURALLARI
YASAKLI MADDELER

Güncel Haberler

TJK 2020 yılı bütçeleri ile ilgili Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi

Türkiye Jokey Kulübü Derneği ve İktisadi İşletmelerinin 2020 yılı bütçeleri ile ilgili Olağan Genel Kurul toplantısı, 21 Aralık 2019 Cumartesi günü saat 10.30’da, 58 Asli Üyenin katılımıyla İstanbul Veliefendi Hipodromu Şeref Salonu’nda gerçekleşti.

 

 

 

Toplantı, TJK Başkanı Serdal Adalı tarafından açıldı. Yapılan önerilerin oylanması sonucunda, Divan Başkanlığına Şükrü Erdem, üyeliklere ise Tekin Arslanca, Hayrullah Doğan ve Halid Milli seçildiler.

 

Devletimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk, silah arkadaşları ile Aziz Şehitlerimiz ve Türkiye Jokey Kulübü ile tüm Atçılık Camiasından olup ebediyete intikal etmiş olan üyelerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu.

 

 

Genel Sekreter Sadettin Atığ, 2020 yılı gelir gider tablosunu takdim ederek Yönetim Kurulumuz adına bir konuşma gerçekleştirdi.

 

 

Soldan sağa; Adil Mert Kaya (Genel Sayman), Sadettin Atığ (Genel Sekreter), Serdal Adalı (Başkan), Yüksel Göktürk (Yönetim Kurulu Üyesi), Ahmet Özbelge (Yönetim Kurulu Üyesi) ve Tuğban İzzet Aksoy (Yönetim Kurulu Üyesi)

 

Toplantıda eski Başkanlarımızdan Ömer Faruk Girgin ve Yasin Kadri Ekinci ile Asli Üyemiz Cüneyt Çalıcıoğlu da birer konuşma gerçekleştirdiler.

 

 

TJK  Başkanı Serdal Adalı, 2020 yılı bütçesi ile ilgili Genel Kurul Üyelerine açıklamalarda bulundu.

 

 

Dilek ve önerilerin ardından Türkiye Jokey Kulübü Derneği ve İktisadi İşletmelerinin 2020 yılı bütçeleri ayrı ayrı oylamaya sunularak kabul edildi.

 

 

Soldan sağa; Ahmet Kılınç (Genel Müdür Yardımcısı), Tuncel Aydın (Genel Müdür), Murat Kuluöztürk (Genel Müdür Yardımcısı), Mehmet Şirin Bozkurt (Genel Müdür Yardımcısı) ve Burak Konuk
(Genel Müdür Yardımcısı)


Data1Tüm hakları saklıdır TYAYSD © 2019