Satış Mağazamız Cari İşlemler Aidat İşlemleri
ANKET
ÜYE BİLGİ GÜNCELLEME
DİLEK / ŞİKAYET
DERNEK TARİHÇESİ
DERNEK TÜZÜĞÜMÜZ
ŞUBELERİMİZ
ÜYELİK KOŞULLARI
TAVSİYE EDİLEN AT SAHİBİ - SEYİS İŞ SÖZLEŞMESİ TASLAĞI
İKTİSADİ İŞLETMEMİZ
GÜNCEL HABERLER
DUYURULAR
ATÇININ SESİ
AT SAHİPLİĞİ BELGESİ
AT SAHİPLİĞİ VİZESİ
YÖNETMELİKLER
TAY SATIŞLARIMIZ
SEYİS MAAŞLARI
SİGORTA PRİMİ ÖDEME KURALLARI
YASAKLI MADDELER

Güncel Haberler

Bakan Eker; “Atçılık sektöründe yetiştiriciliğe ağırlık vermek gerekiyor”

Bakan Eker; “Atçılık sektöründe yetiştiriciliğe ağırlık vermek gerekiyor”

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker,  Türkiye Yarış Atı Sahipleri ve Yetiştiricileri Derneği Başkanı Talip Öztürk ve beraberindeki Yönetim Kurulunu kabulünde atçılık sektöründe yetiştiricilik, kurumsallaşma ve işbirliğinin geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

http://www.tarim.gov.tr/IcerikResimleri/HaberResimleri/2015/HAZ%c4%b0RAN/EDR_1337.JPG?RenditionId=3Türkiye Yarış Atı Sahipleri ve Yetiştiricileri Derneği Başkanı Talip Öztürk ve beraberindeki Yönetim Kurulunu kabul eden Bakan Eker, bakanlık görevine başladığından beri atçılık sektörüne ayrı bir önem verdiğini belirterek sektörde bu tür kuruluşların varlığını önemsediğini söyledi. Ancak atçılığın sadece düz yarışlardan ibaret olmaması gerektiğini ifade eden Bakan Eker, yarışların çeşitlendirilmesi ile birlikte kaliteli atlar  yetiştiriciliğe ağırlık verilmesinin uluslararası düzeyde de sektörün önünü açacağını söyledi. Yarışların bu sektörün devamı için zorunlu bir alan olduğuna işaret eden Bakan Eker, yetiştiricilikte başarılı olmak için de sektörün kendi sorunlarını çözmesi ve kurumsallaşarak, işbirliği içinde güçlerini birleştirmesinin şart olduğunu söyledi.

​Macaristan, İspa​nya, İngiltere gibi ülkelerde yetiştiriciliğin gelişmiş olduğunu, at yarışlarının da düz koşulardan ibaret olmadığını ve toplumun ilgisini çekecek organizasyonlar yapıldığının altını çizen Bakan Eker " Atalarımızın kültüründe çok önemli bir yere sahip olan atçılık Türkiye'de geliştirilecekse öncelikle iyi atlar yetiştirilmeli ve yarışlar çeşitlendirilmelidir. Yarışlarda çok fazla çeşitlilik yok. Uluslararası yarışlarda boy gösterecek atımız yok. Yatırımlarımızın karşılığını almalıyız. Son dönemde atçılığa önemli yatırımlar yapıldı, gece yarışları da bizim zamanımızda başladı. Kocaeli'de yarın 10 adet At Hastanesinin toplu açılışını yapacağız."  şeklinde konuştu.

Türkiye Yarış Atı Sahipleri ve Yetiştiricileri Derneği Başkanı Talip Öztürk de yeni yönetim kurulu olarak Bakan Eker'in tecrübelerinden faydalanmak ve talimatlarını almak üzere geldiklerini söyleyerek bundan sonra da atçılığımızın en büyük sivil toplum örgütü TYAYSD’ne desteklerini devam ettirmesine müteşekkir olacaklarını ve bundan büyük memnuniyet duyacaklarını söyledi.

Türkiye Yarış Atı Sahipleri ve Yetiştiricileri Derneği İkinci Başkanı Turgay Kop da 50 yıllık atçı olduğunu ve Bakan Eker'den atçılık konusunda çok feyiz aldıklarını, Sayın Bakanımızın özellikle 2011 yılında yapılan Çalıştay’da yaptığı konuşmada da sektörde kurumsallaşmanın ve işbirlikçi davranmak gerektiğini belirterek atçılığımıza yol gösterdiğini söyledi. Buradan yola çıkıldığında tıpkı Japonya atçılığında olduğu gibi özellikle maddi güçlerin birleştirilerek sendika şeklinde at sahipliği yapılması konusunda sektöre yeni yatırımcılar getirilebileceğini ifade etti. Dernek olarak bundan böyle de Bakan Eker'in çizdiği yolda devam edeceklerini söyledi.

Bakan Eker de Türkiye Yarış Atı Sahipleri ve Yetiştiricileri Derneğine başarılar diledi.

printable coupons for bystolic link linzess patient assistance
abortion clinics in atlanta website-knowledge.com abortion clinics austin tx
gabapentin hot flashes and gabapentin hot flashes and gabapentin hot flashes and
does bystolic have a generic printable coupons for bystolic bystolic coupon 2014

Data1Tüm hakları saklıdır TYAYSD © 2019