Satış Mağazamız Cari İşlemler Aidat İşlemleri
ANKET
ÜYE BİLGİ GÜNCELLEME
DİLEK / ŞİKAYET
DERNEK TARİHÇESİ
DERNEK TÜZÜĞÜMÜZ
ŞUBELERİMİZ
ÜYELİK KOŞULLARI
TAVSİYE EDİLEN AT SAHİBİ - SEYİS İŞ SÖZLEŞMESİ TASLAĞI
İKTİSADİ İŞLETMEMİZ
GÜNCEL HABERLER
DUYURULAR
ATÇININ SESİ
AT SAHİPLİĞİ BELGESİ
AT SAHİPLİĞİ VİZESİ
YÖNETMELİKLER
TAY SATIŞLARIMIZ
SEYİS MAAŞLARI
SİGORTA PRİMİ ÖDEME KURALLARI
YASAKLI MADDELER

Güncel Haberler

TYAYSD

SATIŞ KURALLARI İLE İLGİLİ DUYURU

Açık arttırmaya katılmak isteyen alıcıların almak istedikleri tay adedine göre her tay için geçici teminat olan 5.000 TL. ‘yi komisyona yatırıp müzayedeye katılma numarası almak zorundadır. Tay satın alan Alıcılar, yaptıkları alımdan sonra ve diğer tay satış ringine gelmeden hemen önce TYAYSD görevlileri tarafından hazırlanan Satış Sözleşmesini imzalayarak müzayedeye katılma tabelasını geri iade etmek durumundadır. Komisyonda geçici teminatı biten alıcı, tekrar komisyona 5.000 TL. geçici teminatı yatırarak arttırmaya katılabilir. Yapılan alımlar sırasında Satış Sözleşmesini imzalamayan alıcıların yaptıkları alımlar geçersiz sayılır. Böyle bir durumda satış bir önceki alıcıdan devam eder.

Rezerv fiyatı koymayan At Sahipleri ve Yetiştiriciler, kendi taylarına pey sürebilmesi için (1 ila 5 tay arası) 5.000 TL., (6 ila 10 tay arası) 10.000 TL. teminat yatırıp müzayedeye katılabilme numarası almak zorundadır. Taylarına Rezerv fiyatı koymayıp, geçici teminatları yatırmayan At Sahipleri veya Yetiştiriciler arttırmaya katılamaz ve tayının satıldığı satış fiyatına itiraz edemez, satış geçerli sayılır.

Açık arttırmaya katılmak isteyen Alıcılar Satış başlamadan önce her tay için Komisyona 5.000 TL. geçici Teminatı yatırmakla yükümlüdürler (Teminat nakit TL. veya döviz ile ödenebilir). Bu uygulama ile satışa iştirak edebilirler.

Geçici Teminat için Banka Hesap Bilgileri:
Vakıfbank Zeytinburnu Şubesi Iban No:TR89 0001 5001 5800 7305 2955 14


Data1Tüm hakları saklıdır TYAYSD © 2019