Satış Mağazamız Cari İşlemler Aidat İşlemleri
ANKET
ÜYE BİLGİ GÜNCELLEME
DİLEK / ŞİKAYET
DERNEK TARİHÇESİ
DERNEK TÜZÜĞÜMÜZ
ŞUBELERİMİZ
ÜYELİK KOŞULLARI
TAVSİYE EDİLEN AT SAHİBİ - SEYİS İŞ SÖZLEŞMESİ TASLAĞI
İKTİSADİ İŞLETMEMİZ
GÜNCEL HABERLER
DUYURULAR
ATÇININ SESİ
AT SAHİPLİĞİ BELGESİ
AT SAHİPLİĞİ VİZESİ
YÖNETMELİKLER
TAY SATIŞLARIMIZ
SEYİS MAAŞLARI
SİGORTA PRİMİ ÖDEME KURALLARI
YASAKLI MADDELER

Güncel Haberler

Derneğimiz adınan düzenlenen koşuyu Çaldıran kazandı.

Tarih:22.09.2023 23:00:00

 

Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği

 Koşusu'nu Çaldıran kazandı.

 

 22 Eylül 2023 Cuma akşamı Derneğimiz adına düzenlenen koşunun startı (G2/E),

saat 20.30'da verildi.


Geçtiğimiz yıl Lion Victory isimli tayın birinciliği ile sonuçlanan koşu, 2 yaşlı erkek İngiliz taylarının katılımıyla, 1400 metre mesafe üzerinden çim pistte koşuldu.

 

https://medya-cdn.tjk.org/haberftp/2023/cala220923.jpg



2023 yılı Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Koşusu'nu; Serbay Gül'ün sahibi olduğu, Serus Tur. Ltd. Şti. tarafından yetiştirilen, antrenörlüğünü ise Kadir Baltacı'nın üstlendiği doru erkek tay Çaldıran (Marcavelly - Silver Heart Lion Heart) jokeyi Vedat Abiş ile kazandı.

 

Koşunun videosu için tıklayınız.



Keyifli bir mücadeleye sahne olan koşunun ikinciliğini, Festival Fever (Tizway - So Probable / Storm Cat) isimli tay Tugay Alıcı ile elde ederken, Halis Karataş idaresindeki Dream Twice (Buhsranger - Athena / Shrewd Idea) üçüncü, Ayhan Kurşun ile bu koşuya katılan Blue Sunset (Air Vice Marshal - Visarno / Kitten's Joy) dördüncü ve Zephyr West (Papa Clem - Dilay Star / Luxor) Özcan Yıldırım ile beşinci oldu.

 

Kazanan Çaldıran için bitiriş derecesi  1.24.28 olarak kayıtlara geçerken, koşudaki farklar Baş - 6 Boy - 1,5 Boy - 4 Boy şeklinde oluştu.

 

https://medya-cdn.tjk.org/haberftp/2023/calb220923.jpg

Koşunun ardından  düzenlenen törende, koşuyu kazanan safkanın sahibi adına antrenörü Kadir Baltacı'ya kupasını, Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Başkanımız Şükrü Turgay Kop Verdi.

 

https://medya-cdn.tjk.org/haberftp/2023/calc220923.jpg

Çaldıran'ın antrenörü Kadir Baltacı’ya plaketini Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Yönetim Kurulu Üyemiz Sebati Duman verdi.

 

https://medya-cdn.tjk.org/haberftp/2023/cald220923.jpg


Jokey Vedat Abiş'e ise plaketini, Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Genel Sayman'ımız Harika Nisa Ünlü Mutlu verdi.

 

https://medya-cdn.tjk.org/haberftp/2023/cale220923.jpg


Törene, Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Özbelge, Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Göktürk ile Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Yönetim Kurulu Üyemiz Hatice Yıldız’da katıldı.


Data1Tüm hakları saklıdır TYAYSD © 2019